تحولات منطقه

میثم منیعی، بازیکن پیشین استقلال، با انتقاد از وضعیت مدیریتی این باشگاه، عملکرد مدیران را عامل نابسامانی‌های اخیر دانست و نسبت به آینده آبی‌پوشان ابراز نگرانی کرد.

انتقاد تند پیشکسوت استقلال از مدیریت باشگاه / میثم منیعی: هزینه‌ها، دستاوردی جز انباشت بدهی برای استقلال نداشته است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

وی با اشاره به شرایط مدیریتی استقلال اظهار کرد: متأسفانه وضعیت فعلی باشگاه مناسب نیست و تصمیم‌گیری‌ها به شکلی انجام می‌شود که استقلال با مشکلات متعددی در حوزه مدیریت و برنامه‌ریزی مواجه شده است.

منیعی همچنین مدعی شد هزینه‌های قابل توجهی در باشگاه انجام شده، اما این هزینه‌ها دستاورد ملموسی برای استقلال به همراه نداشته است. به گفته او، در کنار هزینه‌های بالا، باشگاه همچنان با بدهی‌های سنگینی روبه‌رو است و در بخش‌هایی مانند زیرساخت‌ها و تیم‌های پایه نیز اقدامات مؤثری صورت نگرفته است.

این پیشکسوت استقلال در ادامه نسبت به پیامدهای ادامه روند فعلی هشدار داد و گفت: اگر شرایط به همین شکل ادامه پیدا کند، مدیران آینده باشگاه با چالش‌های جدی و انباشته‌ای روبه‌رو خواهند شد که رفع آن‌ها سال‌ها زمان خواهد برد.

منیعی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود، انتقاداتی را متوجه علی تاجرنیا کرد و مدعی شد مدیریت باشگاه به صورت متمرکز انجام می‌شود و تصمیمات مهم بدون بهره‌گیری از نظرات مدیرعامل، هیئت‌مدیره یا پیشکسوتان اتخاذ می‌شود.

وی در پایان با ابراز نگرانی نسبت به شرایط استقلال گفت: بیش از هر چیز، هواداران این تیم از وضعیت فعلی آسیب می‌بینند و امیدوارم تصمیماتی اتخاذ شود که آینده باشگاه را به مسیر درست بازگرداند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha